En liten tilbakemelding etter flyttevask i Holtveien 3b, Oslo

Jeg var veldig engstelig da jeg skulle ordne noen som skulle vaske min avdøde fars leilighet før overtagelse til nye eier. Jeg fikk tidlig et god inntrykk av Servicefolk og mener derfor det er viktig og riktig å gi en tilbakemelding til dere.

Min søster var tilstede da folkene deres kom i dag tidlig og hun fikk veldig godt inntrykk hun også. Mens den ene var med på runde rundt i leiligheten, var den andre allerede i gang med rydding/vasking. Denne søsteren var også med i forbindelse med overtagelsen som ble i kveld. Kjøper av leiligheten var en type som absolutt skulle sjekke alt!!! Han åpnet sluk og sjekket, han sjekket inni ventilator og sjekket også vinduer og vinduskarmer fra MANGE forskjellige vinkler. Men han klarte ikke finne en eneste feil/urenhet!!

Dere har gjort en kjempegod jobb for oss og jeg håper de som utførte oppdraget også får høre det, – det er jo tross alt de som har gjort jobben!! Dersom dere trenger en referanse ved en senere anledning, så har du telefonnummer og e-postadresse!!

Tusen takk for hjelpen!! Vi er veldig fornøyde!!

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt og få med deg siste nytt fra Servicefolk