Skip to content

ServicefolkServicefolk

Vår historie

Servicefolk er et selskap i vekst og vårt mål er å bli en ledende utfordrer til de større aktørene i bransjen. Med mer enn 20 års erfaring i bransjen, har vi samlet all vår kunnskap og erfaring for å skape et unikt servicekonsept. Servicefolk setter sammen produkter og tjenester innen fagområdene boligservice, oppussing, renhold og vaktemestertjenester, og samordner dine leveranser.

Gjennom fornøyde og dyktige medarbeidere som våre fremste representanter, vil Servicefolk sette en ny bransjestandard for service og kvalitet. For å kunne levere gode tjenester har vi fokus på kompetanse, erfaring og opplæring av våre ansatte og våre samarbeidspartnere.

«Alt på ett sted for våre kunder.»

Garantier og forsikringer

Alle prosjekter og tjenester vi leverer er godt forsikret, slik at arbeidet trygt kan settes i gang. Norsk lov sikrer 5 års garanti på alle renoveringsprosjekter, men Servicefolk tilbyr bedre garantier. For eksempel 12 års garanti på baderom.

Vi tilbyr 1 års gratis befaring på alle totalrenoveringsprosjekter. Oppstår det reklamasjoner på utført arbeid, rydder vi opp i det så raskt mulig.

 


icon5

12 års garanti på baderom

icon6

1 års gratis befaring

Helse, miljø og sikkerhet


Begrepet HMS står for «helse, miljø og sikkerhet» og tilhører internkontrollforskriften. Denne forskriften stiller krav til at helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet skal systematiseres. Et godt arbeidsmiljø handler om å redusere risiko for farer og ulykker. Dette betyr at boliggården, sameiet, borettslaget eller aksjelaget har ansvar for at alt arbeid som utføres innen disse tre områdene har en rutine og et internkontrollsystem.

Vi arbeider målrettet for å fremme tiltak på disse områdene. Både mot egne ansatte som er ute på prosjekter og i drift, men også overfor samarbeidspartnere som arbeider i vår regi ute hos kunder og på kontoret. Alle får utdelt sikkerhetsutstyr som de er pålagte å bruke i forhold til oppgavene den enkelte utfører, og håndverkere får opplæring på de områdene som arbeidsmiljøloven krever.

Servicefolks HMS-mål:

  • å skape trivsel på arbeidsplassen
  • å utvikle et arbeidsmiljø som er trygt og sikkert
  • å forebygge arbeidsulykker og helseskader
  • å se til at alle HMS-krav oppfylles
  • at våre produkter og tjenester skal være sikre for kundene våre
  • at driften skal påvirke det ytre miljøet minst mulig

Samarbeidspartnere

Servicefolk har dyktige partnere vi samarbeider med på prosjekter og tjenesteleveranser. Alle våre leverandører på elektro, våtrom og rør er sertifiserte.

Tilbake til toppen