Skip to content

August 31, 2023

Tidlig høst Sjekkliste – ikke la små reparasjoner bli store dyre problemer

Oppussing, opprydning etter sommeren og klargjøring av hjemmet for høsten

LES MER

June 28, 2023

Er eiendommen klar for sommer sesongen?

Gjør klar uteområdet med denne sjekklisten og nyt sommeren ute!

LES MER

May 15, 2023

Bygårdsleilighet fra 1898 totalrenovert til drømmeleilighet

Familien Hoang kjøpte drømmeleiligheten med bestemt mål om å pusse opp hele leiligheten fra bunn til topp med investering i godt håndarbeid og spesiallagde løsninger. De ønsket å gjøre leiligheten bærekraftig for fremtiden, og samtidig øke verdien.

LES MER

May 15, 2023

Holtveien 3B, Oslo

Vi ble kontaktet for å bistå med flyttevask før overtagelse på en 69 kvm leilighet i Oslo. Kjøper og selger ville ha alt rent, og klarte ikke finne en eneste feil/urenhet i leiligheten etter utført flyttevask.

LES MER

March 23, 2023

Hvordan en renholds avtale kan spare deg penger

Hvorfor renhold = Vedlikehold

LES MER

February 17, 2023

Alt du trenger å vite om oppussing av bad

Hva kan du gjøre selv og når må du ansette fagfolk?

LES MER

December 7, 2022

Snømåking og brøyting i borettslag eller sameier i Oslo

Retningslinjer, avtaler og ofte stilte spørsmål om snørydding

LES MER

July 6, 2022

Oppussing i borettslag og sameier

Vi pusser opp som aldri før, men det er visse ting du bør sjekke før du starter og hvem som er ansvarlig for hva i borettslag og sameier.

LES MER

March 18, 2022

Problemfri drift av bygg og uteområder

Borettslag, sameier og forretningsbygg trenger ettersyn og vedlikehold. Vi leverer de tjenestene som kreves for at bygg og uteområder skal være i god stand, og vi sørger for at HMS-arbeid og rapportering følger myndighetenes krav.

LES MER

October 8, 2021

9 små forberedelser til vinteren kommer

Før kulda kommer krypende er det mange viktige ting som kan gjøres, for å være godt forberedt. Også når varmen kommer tilbake igjen. Ved å ta denne enkle sjekkrunden før snøen og frosten kommer, vil du spare deg selv for mye tid, penger og frustrerende situasjoner når snøen endelig smelter igjen.

LES MER

June 30, 2021

Alle trenger boligservice

Alle som har en bolig, om den er stor eller liten, har behov for boligservice. Når vi skal pusse opp badet eller kjøkkenet, er det enkelt å finne noen som kan gjøre jobben. Derimot er det ikke like enkelt når benkeplaten sveller på grunn av vannskader og man må finne noen som kan bytte benkeplaten og fuge overgang til veggen.

LES MER

May 27, 2021

Skal du klargjøre bolig for utleie eller salg?

Når en bolig skal selges eller leies ut, er det viktig at den fremstår mest mulig attraktiv for å få en god pris eller gode leietakere. Men hva er det kjøpere og leietakere ser etter?

LES MER

April 25, 2021

Hva gjør en vaktmester?

Et sameie, borettslag eller annet større boligfellesskap har som oftest en vaktmester. Vaktmesterens rolle er å sørge for at alt av fellesareal og felles tekniske installasjoner fungere som det skal. Men hva innebærer egentlig vaktmesterjobben og hvordan ser arbeidsdagen til en vaktmester ut?

LES MER

March 1, 2021

Tromsøgata 42

I november 2020 ble en toroms leilighet i Oslo kjøpt som et totalrenoveringsprosjekt. Den 12. januar ble nøklene overtatt, og 8 uker senere var leiligheten gjort om til en fullverdig treroms med god romfordeling, og lyse og trivelige rom.

LES MER

February 16, 2021

8 viktige spørsmål du bør stille før du pusser opp

Har du planer om å pusse opp leiligheten eller huset ditt? Når man skal pusse opp boligen sin, enten det er totalrenovering eller mindre prosjekter, er det mange ting som er viktig å tenke på før man setter i gang. Derfor er det viktig at du forbereder deg godt.

LES MER

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt og få med deg siste nytt fra Servicefolk

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Tilbake til toppen
?>