Skip to content

Vask og rengjøring er viktig for å bevare god hygiene og godt vedlikehold av bygg og bolig. Vi utfører vask av trapper, fellesareal og boliger i forbindelse med flytting og utleie samt byggrenhold etter renovering.

Det er viktig for oss at alle våre kunder er godt fornøyd med renholdet. Vi tilbyr et komplett tilbud med god oppfølging og gjør jobben fra A til Å. Vi leverer alt av renhold til sameier, borettslag, aksjelag og seksjonseiere/brukere, salgsmeglere, utleiemeglere, eiendomsbesittere og eiendomsforvaltere.

Prøv vår Renholdskalkulator

image 115

Dette tilbyr vi:

Et bolongulv blir ofte benyttet på fellesareal og man ser at det blir brukt mer og mer i kontormiljøer. Bolon er vevd av vinyltråder og trenger jevnlig renhold for å bevare uttrykket og holdes rent. Vi har erfaringen og den nødvendige kompetansen til vedlikehold av denne typen gulv.

Det finnes mange ulike typer harde gulv, og metoden for behandling av gulvbelegg varierer. De vanligste overflatene er vinyl, linoleum og parkett. Vi utfører skuring, polering og boning av vinyl og linoleum samt dyprens, oljing og lakkering av parkettgulv. Ved å ta vare på gulvbelegget, forlenges levetiden.

Vi rengjør boliger i forbindelse med uteleievask og flyttevask. Renhold omfatter støvsuging, fjerning av støv med mikrofiber, rengjøring av gulvflater, karmer, lister og berøringspunkter, inventarrenhold og avfallshåndtering. Alle vaskbare flater (ikke tak), vinduer innvendig og utvendig, hvitevarer, innvendig i skap, baderom samt rensing av sluk inkluderes også.

Byggrenhold utføres i forbindelse med rehabilitering av bygg eller byggearbeid. Det er ofte behov for renhold underveis i prosessen samt avsluttende renhold når byggeprosessen er ferdig. Ved å gjennomføre et regelmessig renhold under byggeprosessen, sikrer du et godt klima i ferdige bygg. Det hindrer spredningen av støv og fiber fra byggeprosessen til bygningen. En god byggrengjøring er også med på å skape et bedre arbeidsmiljø samt at det sikrer en mer effektiv arbeidsplass for de som arbeider på bygget.

Jevnlig fasadevask er et godt – men også et viktig – vedlikeholdsgrep, da det forlenger fasadens levetid vesentlig. Vi har flere års erfaring med å vaske fasader i alle typer materialer, og vi bruker ikke skjemmende stillaser mens vi jobber. Vi foretrekker fasadevask uten bruk av stillas, da lift er fleksibelt og enkelt. Noen ganger er dette litt mer kostbart, men det avklarer vi på forhånd.

Det er stor forskjell på å vaske en fasade av tre, mur eller betong, men med vår lange erfaring kan du være sikker på at vi velger riktig løsning. Ved å bruke riktig metode og utstyr blir resultatet perfekt, selv uten å måtte bruke vaskemidler med skadelige kjemikalier. Vi bruker kjemikalier kun hvis det er nødvendig, men da velger vi de miljøvennlige alternativene.

Skompetanse gjør at vi kan bruke den mest effektive metoden for å fjerne graffiti, uansett underlag, og gjenskape området tilbake til sin opprinnelige tilstand.

Vi kan fjerne graffiti på treverk, stein, murstein, sement, med mer, ved å benytte ulike vaskemetoder som dampvask, våtblåsing med glass eller Hydro Jet. Noen ganger må murstein bli renset først og så malt. En vanlig høytrykksvasker duger ikke til denne jobben, og ordinær sandblåsing blir altfor hardt og kan dermed ødelegge overflaten. Metodene vi bruker sørger for at det blir rent og at overflaten bevares. De eliminerer også støvdannelse, slik at man trygt kan jobbe i bymiljø.

Etter at graffitien er fjernet, bruker vi en type antigraffiti som beskytter byggets fasade. Dette fungerer som et usynlig belegg og varer 5–7 år.

Et rent garasjeanlegg er pent, gir god trivsel og et positivt førsteinntrykk på besøkende. Jevnlig vask og vedlikehold er derfor viktig for å opprettholde et godt inntrykk samt forhindre dannelse av mugg og sopp.

Hovedrengjøring inkluderer rengjøring av vaskbare flater på tak, vegger og vinduer. For å opprettholde et godt inneklima og en god renholdskvalitet, må hovedrengjøring utføres regelmessig. Hovedrengjøring er inkludert i ordinær avtale for vask av fellesareal uten tillegg i pris.

Det er viktig at vi alle bidrar til å bevare det ytre miljø som er vårt felles. Vi etterstreber å benytte verktøy og løsninger som sparer miljøet for unødvendig påkjenning ¬– i den grad det er mulig. Vi bruker derfor elektriske bilder for å bidra til mindre CO2-utslipp, og miljøvennlige og Svanemerkede produkter i vårt renhold. Alt avfall kildesorteres for eventuell gjenvinning.

I forbindelse med Corona, får vi mange henvendelser om å utføre smittevask og desinfisering av fellesområder i sameier, borettslag og aksjeeierlag.

Smittevask omfatter ekstra renhold og desinfisering av områder og flater som ofte blir tatt på. Dette inkluderer blant annet dørhåndtak, heisknapper, gelender, lysbrytere og postkasser. Områdene vaskes først og desinfiseres deretter.

Servicefolk har god erfaring med både smittevask og desinfeksjon. Vi har oppdaterte prosedyrer og ansatte som er godt orientert for å sikre at arbeidet gjennomføres med aller beste kvalitet.

Det kan samles betydelige mengder smuss og støv per m2 teppe – hele 1 kilo smuss – og det før det er synlig på overflaten. Dette er helt klart en betydelig kilde til redusert luftkvalitet.

Tepper blir ofte valg med tanke på lyddemping. Og det er selvfølgelig et greit valg, men det må vedlikeholdes. Regelmessig rens er nødvendig for å bevare kvaliteten på teppet og ikke minst et godt innemiljø.

En viktig del av vedlikeholdet i et boligbygg er renhold og ikke minst renhold av fellesareal. Fellesareal omfatter trapperom, gangområder, kjellerareal, loftareal, felles boder, fellesvaskeri, tekniske anlegg og eventuelle parkeringsanlegg. Systematisk og godt renhold av fellesareal redusere svevestøv i bygget samt slitasjen på alle overflater og tekniske anlegg.

Før vi vasker fellesareal vil vi alltid feie, bruke mikromopp eller støvsuge alt, avhengig av forholdene. Dette er er helt vesentlig for å fjerne mest mulig støv og skitt, samt for å oppnå rene flater etter vask. Denne metoden vil gi et meget godt resultat.

Kunder vil alltid ha full oversikt over når avtalt renhold utføres. Før vi setter i gang med oppdraget, vil vi ta en gjennomgang av omfang og hyppighet. Vi vil utarbeide en renholdsplan som viser hvor ofte trapper og fellesareal skal feies og vaskes. Renholdsplanen er individuell og dekker den enkelte kundes behov. Etter hvert som vask og rengjøring uføres, krysses dette av på renholdsplanen. All vask rapporteres på kvitteringslister.

Vi tilbyr hovedrengjøring på første renholdsdag og deretter årlig. Hovedrengjøringene utføres uten tillegg i pris. Det anbefales at gulv vedlikeholdes hvert andre år avhengig av trafikk.

Plassering av avlastningsmatter ved inngangspartiet og i gangsoner med mye trafikk, stopper skitt og smuss effektivt. Dette bidrar til et mer hygienisk og bedre innemiljø. Mattenes tekstiloverflate trekker til seg fuktighet og smuss. Undersiden er av gummi og sitter derfor godt på gulvet. Matter byttes ut basert på avtalt skiftefrekvens.

Rene vinduer gir et pent fasadeuttrykk og et godt visuelt helhetsinntrykk. Det er derfor viktig at vinduspuss uføres jevnlig. Servicefolk kan hjelpe til med alt innen vinduspuss, både tosidig puss av glassvegger og fasadevinduer.

Kostnadsfri og uforpliktende befaring og tilbud

Vår visjon er å være ditt kontaktpunkt som leverer alt du trenger som eiendomsbesitter, sameier, aksjelag eller borettslag for å vedlikeholde bygg og boliger, på en trygg og forutsigbar måte.

Ta kontakt med oss i dag!

Slik fungerer det

Hva kundene våre sier

Tilbake til toppen