Skip to content

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Servicefolk AS (org nr. 915 291 805) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden og som eventuelt lagres i våre systemer. Det gjelder egen databehandleravtale for andre produkter og tjenester levert av Servicefolk. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Personopplysninger som behandles

Servicefolk samler ikke inn personopplysninger som personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort.

Informasjon som innhentes:

  • Navn
  • Epost
  • Telefonnummer
  • Adresse

Hvordan informasjonen innhentes?

Servicefolk samler inn informasjon gjennom kontaktskjema på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysninger, kan vi være forhindret fra å gi deg en tilfredsstillende tilbakemelding på innsendt forespørsel.

Formål med informasjonen som innhentes.

  • For å kunne ta kontakt og gi tilbakemelding på innsendt forespørsel.
  • For å kunne sende relevant informasjon.

Hvordan lagres informasjonen.

Informasjon innhentes og lagres i WordPress. Vi lagrer også informasjon i vårt CRM- system dersom vi har en befaring hos dere.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte Servicefolk pr. epost.

Nettstatistikk.

Servicefolk bruker Google Analytics for å samle inn avidentifiserte og anonymiserte opplysninger om besøkende på servicefolk.no

Formålet med innsamlingen er å utarbeide statistikk som brukes for å forberede og videreutvikle innhold på nettstedet. Eksempler på hvilke informasjon som innhentes: hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilke nettsted brukerne kommer fra, hvor mange som besøker de ulike sidene, hvor lenge besøket varer, hva de klikker på og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifiserte og aggregert form. Med avidentifisering menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler tilbake til den enkelte brukeren. Vi samler inn hele IP adressen, men IP-adressen blir automatisk anonymisert ved at deler av IP-adressen fjernes og erstattes med en ny kode. Med aggregert nivå menes at alle data blir slått sammen til en gruppe og at data ikke behandles individuelt.

Utlevering av informasjon til tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjepart, men Servicefolk vil ved kundeoppdrag dele personopplysninger til våre håndverkere. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Servicefolk og beskrives i egen kundekontrakt og databehandleravtale.

Rettigheter

Som bruker av Servicefolk sine tjenester har du rett til å kreve innsyn i personopplysninger som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan kreve retting, sletting og begrensning i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandling av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykke tilbake.

Dersom du mener Servicefolk ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du brett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndighet. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no

Vår Kontaktinformasjon

Telefon: 23 89 70 27
E-post: post@servicefolk.no
Adresse: Servicefolk AS, Selma Ellefsens vei 2, 0581 Oslo

Tilbake til toppen
?>