Skip to content

Servicefolk utfører alt av innvendig oppussing og er et trygt valg hvis du har planer om å pusse opp. Skal dere pusse opp kjøkkenet, badet, bytte gulv eller male tak og vegger? Det kan vi hjelpe til med.

Oppussing er omfattende arbeid

Oppussingsprosjekter kan ofte ende med å være mer stressende og langt mer kostbare enn planlagt. Mange setter i gang arbeidet ved godt mot, men oppdager plutselig underveis at de har glemt viktige detaljer.

Ved å sette bort oppussingen til Servicefolk, vil det riktig nok koste mer enn hvis man gjør det selv. Men i det lange løp vil det lønne seg. Verdien på boligen stiger med faglig dokumentasjon og ikke minst – du unngår stress og bekymringer.

Vi legger stor vekt på kvalitet og sørger for at alle prosjektene våre går ryddig for seg og at arbeidet som utføres er faglig godkjent.

Half Drawing Sketch Modern Living Room Interior

Dette tilbyr vi:

Har du planer om å totalrenovere leiligheten din eller huset ditt? Trenger du hjelp med rehabilitering av badet eller kjøkkenet?

Servicefolk hjelper til med alle aspekter av en innvendig oppussing som malearbeid, flislegging, gulvlegging, snekkerarbeid samt rørlegger- og elektrikerarbeid. Vi fornyer vann og avløp, el-anlegg og legger skjult elektrisk anlegg, og tilbyr 1 års gratis befaring på all totalrenovering.

Med god planlegging, et solid team av håndverkere og god prosjektledelse fra start til slutt, kan vi med trygghet kunne levere godt arbeid til avtalt pris uten forsinkelser.

Behov for å pusse opp badet? Vårt team av håndverkere har lang og solid erfaring med oppussing av bad – både totalrenovering og mindre oppussingsprosjekter. Vi vet hvordan badet ditt skal tåle fuktighet, vann og andre belastninger i 30 år.

Oppussing av bad inkluderer alt fra rørlegger, flislegger, snekker, elektriker og maler til en dedikert prosjektleder (link til «Prosjektledelse» under «Om oss») som sørger for sømløs koordinering. Normalt bruker vi 4-6 uker på totalrenovering av et bad. Vi legger stor vekt på kvalitet, pålitelighet og forutsigbarhet – det vi avtaler, det leverer vi uten overraskelser.

Vi gir alltid våtromsdokumentasjon med bilder ved ferdigstillelse, for å vise at arbeidet er utført forskriftsmessig. Vi tilbyr også 12 års garanti med Ardex systemgaranti.

Er det på tide med et nytt kjøkken? Servicefolk håndterer alt i forbindelse med oppussing av kjøkken, enten det er vegger, tak, gulv eller montering av nytt kjøkken. Vi bistår med tekniske råd og ideer for kjøkkenet ditt, og har rørleggere og elektrikere som står for den tekniske installasjonen.

Kjøkkenet er det sosiale og multifunksjonelle rommet hvor venner og familien samles. Vi vet derfor hvor viktig det er å ha et kjøkken som passer alle og hjelper deg gjerne med å oppfylle kjøkkendrømmen din. Enten du skal bytte gulv, pusse opp vegger og tak, montere helt nytt kjøkken eller totalrenovere.

Vi garanterer at oppdraget utføres til avtalt tid og pris, slik at du kan slippe å bekymre deg for uventede utgifter.

Skal du pusse opp en leilighet eller trenger du hjelp med å pusse opp et helt leilighetskompleks? Servicefolk har lang erfaring med alt av innvendig oppussing og sørger for at du blir fornøyd.

Enten du ønsker totalrenovering av bad, oppussing av kjøkken, gulv- eller flislegging, malerarbeid, snekkerarbeid, rørlegger- eller elektrikerarbeid – ingen jobb er for liten eller stor.

Kostnadsfri og uforpliktende befaring og tilbud

Vår visjon er å være ditt kontaktpunkt som leverer alt du trenger som eiendomsbesitter, sameier, aksjelag eller borettslag for å vedlikeholde bygg og boliger, på en trygg og forutsigbar måte.

Ta kontakt med oss i dag!

Slik fungerer det

Hva kundene våre sier

Tilbake til toppen