Med gode renholds rutiner kan du i lengden spare penger. For det de fleste ikke er klar over er at renhold = vedlikehold.

 

Investering i renhold er et smart økonomisk valg

De aller fleste setter pris på å komme på jobb og starte dagen i et ryddig og rent lokale, men det er steder der man ikke tenker over at skitt og smuss bygges opp. Blir ikke vinduer, trapper, trappeoppganger, gulv og overflater vasket regelmessig og på riktig måte kan dette føre til tidlig slitasje. Godt renhold utført av profesjonelle vil derfor forlenge levetiden til din eiendom, som du har jobbet hardt for å eie. Ser man på renhold på denne måten så får man mer ut av pengene sine en om man ikke investerer i rengjøring.

Renhold burde bli sett på som vedlikehold og ikke bare en ting som er koselig å gjøre fordi de fleste setter pris på rene omgivelser. Dårlig renhold kan føre til at din restaurant, kontor eller butikk må betale for slitasje som kanskje ikke ville oppstått så fort om renholdet var gjort av profesjonelle.

Prøv også vår Renholdskalkulator

Gode renholds = Positivt førsteinntrykk

Gode renholds rutiner er ikke bare noe som renholdere kan hjelpe deg med. Det er også noe du som bedriftseier og dine ansatte burde ta del i for felleskapet og for å gi kunder eller besøkende riktig inntrykk av bedriften. Førsteinntrykket av bedriften din starter ikke bare på utsiden ved fasaden eller når de møter deg. Det er også et stort pluss om potensielle kunder og samarbeidspartnere ser at du tar vare på bedriftens lokaler og passer på at dine ansatte jobber i et rent lokale. Har du besøkt en butikk eller restaurant og sett at renholdet ikke er godt gjort eller føler du kunne gjort bedre selv? Dette er ikke en tanke du vil at dine kunder skal ha.

Gode renholds rutiner du og din stab kan ha utenom renholdernes oppgaver, er å jevnlig kaste søppel vekk fra overflater og tørke opp kaffe søl og matrester raskt. Flekker som blir liggende lenge øker sjansen for at bakterier bygges opp og kan føre til dårlig lukt i lokalet. I tillegg kan det føre til sykdom og hyppigere fravær for dine ansatte. Avhengig av hva slags bedrift du driver så kan det også være krav til at renholdet av lokalet ditt til enhver tid møter kravene fra helsemyndighetene.

Renholds-tjenester-resturant

Fasade-rengjøring-oslo

 

 

 

Vaskehjelp-fordeler-effektivitet

 

Daglig-renholds-tjenester-oslo

 

Daglig-renholds-tjenester-oslo

Fordelene med gode renholds rutiner

Effektiv arbeidsplass

Å komme til en ren og ryddig arbeidsplass skaper et positivt arbeidsmiljø der alle kan trives. Et overfylt kontor eller arbeidsområde fører ofte til distraksjoner. Når du oppfordrer dine ansatte til å rydde opp på arbeidsplassen sin regelmessig, er det færre distraksjoner og de kan lettere fokusere på viktige oppgaver.

Fokus på mental helse og økt produktivitet

Regelmessig rydding av arbeidsplassen gjør det også lettere for renholdere å komme til. Research viser at en ryddig og ren arbeidsplass er en stor fordel for dine ansattes mentale helse. Økt produktivitet og arbeidsglede er også blitt knyttet til utføring av regelmessig renholds oppgaver. Tilfredsheten man får av å utføre rydding og renholdsoppgaver kan stimulere serotonin og dopamin hormonene, som kan hjelpe dine ansatte med selvfølelsen.

Mindre smitte og sykdom

Gode renholds rutiner er også med på å forminske smitte og sykdom. Du og dine ansatte jobber åpenbart bedre når dere er friske. Dårlig renhold kan føre til oppbygning av bakterier. Derfor er det blant annet viktig å fjerne støv som kan transportere dråpe smitte.

Hvorfor ansette profesjonelle renholdere?

Profesjonelle renholdere er ikke bare ekstra effektive da de har faste rutiner. De vet også hvilke produkter og midler som skal brukes til forskjellig type renhold. Enten dette er vask av trappeoppganger, bad og sluker eller forskjellige behandlinger på gulv.

Det kan i lengden skade gulvene dine og andre overflater om det blir brukt feil produkter. Ulike overflater trekker til seg vann på ulike måter og kan hvis behandlet feil føre til fuktskader og slitasje. Dette er renholderne våre klar over. Renholderen har også med seg riktig utstyr. Om du trenger renhold til din restaurant, butikk eller kontor, så er riktig utsyr og midler viktig. Riktig utsyr er ikke bare viktig for vedlikehold med også for effektiv rengjøring. Likevel er ikke renhold noe man skal slurve med. Profesjonelle renholdere vet hvordan man jobber produktivt og grundig.

Renhold-firma-oslo

renholds-tjenester-butikk-oslo

renhold-av-trappeoppgang

Forskjellen på rengjøring og desinfisering

Det er ikke alle som er klar over at rengjøring og desinfisering går hånd i hånd. Desinfisering er en prosess der man bruker sterke kjemikalier til å fjerne bakterier og organismer. Desinfisering erstatter ikke rengjøring, selv om man tenker at først nevnte er en kraftigere prosess. Renhold handler om å fjerne ting som skitt, støv og bakterier som er etterlatt på overflater.

Desinfisering dreper organismer på overflater. Du kan tenkte på regelmessig rengjøring som en forebyggende oppgave for at organismer og bakterier ikke skal på gro. Desinfisering etter rengjøring er derfor den aller mest effektive måten å holde renholdet i bedriften din bra.   

Renholds avtaler som passer din bedrift

Det er viktig at din bedrift får den vaskehjelpen som passer dere best. Vet du at din bedrift har mye trafikk i løpet av en dag så er det lurt å ha hyppig hjelp av renholdere. Dette er spesielt viktig for bedrifter som restauranter og butikker. Begge får på daglig basis mange som går inn og ut dørene og trekker med seg bakterier og støv utenfra.

Støv og skitt trekker seg raskt inn fra folk som kommer inn og ut dørene. Her kan et viktig element være å bytte ut, og få mattene deres vasket jevnlig. Dette er spesielt viktig på vinter- og vår- sesongen og da snøen akkurat har smeltet. Da er det ekstra mye støv som har bygget seg opp under snø og is igjennom vinteren.

Ansetter du profesjonelle renholdere til å rengjøre lokalene til din bedrift, slipper du selv å bruke tid på renhold og kan stole på at rengjøringen er gjort nøye og hensiktsmessig.

Renhold-bedrift-oslo

 

Renholds-avtale-oslo

 

Få en kostnadsfri og uforpliktende befaring på renholdsavtale fra Servicefolk

Våre renholdere hos Servicefolk hjelper deg å gi dine kunder og besøkende det riktige inntrykket. Du bryr deg om din bedrift og om alle oppgavene dere utfører – og det er viktig for oss at alle våre kunder er godt fornøyd med renholdet.

Les mer om hva vil tilbyr

Be om en kostnadsfri og uforpliktende befaring

 

Typer renhold som man kanskje ikke er klar over finnes hjelp til

Ulike typer behandling av gulv.

Forskjellige typer gulv og gulvbelegg trenger ulike typer behandling
Renhold av utleier boliger og lokaler.
Enten du skal flytte inn i nye lokaler eller skal flytte ut, så er det ofte et krav og viktig å rengjøre lokalet før og etter flytting. Flere renholds selskaper tilbyr flyttevask og ansette renholdere i dette tilfelle vil spare deg mye tid.

Fasade vask og fjerning av graffiti

Det første inntrykket vi får når vi møter nye mennesker er utsende deres. Synet er den første sansen som er med på å skape inntrykket. Det samme kan sies om bedriften din. Grundig og regelmessig fasade vask hjelper deg å gi dine kunder og ansatte det riktige inntrykket av bedriften din. Det viser at du tar vare på og bryr deg om første inntrykket deres.

Hovedrengjøring og matte-avtaler

Hovedrengjøring tar for seg alle flater i lokalet som kan vaskes og vedlikehold av dette. Prosessen av hovedrengjøring starter helt ved dørmatta. Skitt og smuss man drar med seg utenfra og inn i lokalet er viktig å håndtere. Derfor er det også lurt å tenke på hva slags type matter man har ved inngangen og regelmessig bytting av disse.

Hos Servicefolk kan du få egen matte-avtale der vi etter avtale skrifter mattene ved inngangene til lokalene deres. Regelmessig bytting av matter er et must for å fremme et godt innemiljø og er en ekstra barriere for at unødvendig støv og bakterier ikke skal komme inn i bedriften din. les mer om matte avtalene våre her.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt og få med deg siste nytt fra Servicefolk