Servicefolk anbefales!

Jeg er svært fornøyd med Servicefolk. De har vært 100% pålitelige og gjort en grundig jobb til avtalt tid og pris. I mitt tilfelle gikk de enda lengre, og malte veggen på gangen min uten å ta betalt for det fordi de hadde noe ekstra tid på en fredag. Zimer (daglig leder) var innom regelmessig for å sjekke fremdrift. Han var lett å få tak i, kommuniserte godt og ga gode råd.

Jeg har tidligere brukt andre firma til oppussing hjemme, og opplevd at de ikke holdt seg til tiden og at kvaliteten ikke var bra nok, slik at arbeidet måtte utbedres. Det har derfor vært helt fantastisk og en stor lettelse å bruke et firma som jeg kan stole på. Det er også svært bra at Servicefolk tilbyr en rekke tjenester, slik at jeg slipper å måtte finne ulike håndtverkere til ulike oppgaver.

Jeg brukte Servicefolk til å pusse opp deler av leiligheten min, inkludert å sette opp nye lister, male innvendig, montere nye lys på badet og mer.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt og få med deg siste nytt fra Servicefolk