Skip to content

Skal du pusse opp badet? men får fliser i henda og vondt i ryggen bare av å tenke på det? Da er Servicefolk sin Baderoms Deal rette valget for deg. Vi tar prosessen av å pusse opp eller totalrenovere ditt bad fra å være stress til å være lekende lett.

Hva er inkludert i vår Baderoms Deal?
Med vår fullkomne Baderoms Deal får du alt du trenger til å totalrenovere badet ditt til en pris.
Inkludert:

 • Gratis/uforpliktende befaring
 • Personlig prosjektleder
 • Fremdriftsplan og prosjektering
 • Alle fagfolk som trengs for å bygge ditt drømmebad.
 • Tidsgaranti på totalrenovert bad på kun 4 uker (fra oppussingen starter)
 • 12 års garanti på nytt bad

Vi tar ansvaret for at alt på ditt bad er up-to-date og sertifisert. Du får nytt bad uten å løfte en finger.

Alt du trenger å gjøre er å velge stilen du ønsker. Dette kan være så lett som å peke på et bilde. Du kan også velge å skreddersy ditt bad om du ønsker. Alt dette hjelper vi deg med. Så er det bare a bli enig om avtale og komme i gang.

Fra avtalen, fremdriftsplan og prosjekteringen er i boks, tar det 4 uker til ditt bad er ferdigstilt og klar til bruk.

Komplett baderomspakke - 4 ukers levering - Fast pris garanti

Hvilken stil ønsker du?

Urban
Et lunt og varmt baderom med mørke armaturer og møbler. De dempede, varme gråtonene på flisene og veggene innbyr til ro og trivsel i baderommet. MIE baderomsmøbel i sort eik eller mørk grå farge gir hele rommet et mykere og moderne uttrykk.
Elegant
Den gjennomførte stilen med gylne armaturer og detaljer i gull kombinert med hvite rene veggfliser og sorte gulvfliser gir dette badet en tøff og elegant stil. Emil dusjløsning med gulldetaljer og 8mm glass gir rommet et moderne og stilfullt design.
Nordisk
En lys, varm og tidløs stil med naturmaterialer og lyse fliser gir ditt baderom et lyst, varmt og nordisk uttrykk. Den runde vasken myker opp stilen sammen med de organiske formene på badekaret. Her får man et baderom som bidrar til en god og harmonisk start på dagen.

Klassisk
En klassisk og moderne stil med lyse marmorfliser og sorte møbler. Et tidløst rom med rene linjer på servant og badekar som gjør rommet moderne, mens flisvalget gir en elegant og kontinental opplevelse. Med sort eller mørkt tilbehør understrekes stilen ytterligere.
Harmoni
En lys, varm og tidløs stil gjør rommet lyst og luftig med en stil som passer i de fleste hjem. Her får du et tidløst baderom som gir en god start på dagen og som fungerer godt i hverdagen.

Kostnadsfri og uforpliktende befaring og tilbud

Uansett hvilken grunn du har for å ville pusse opp badet: flytting, slitasje eller fornye hjemmet ditt med nye farger eller ny stil, så er dette en prosess vi vil hjelpe deg med. Oppussing skal være spennende, ikke stressfult.

Kontakt oss i dag, så du kan få ditt drømmebad så fort som mulig.

Slik fungerer det

 1. Kontakt oss for gratis og uforpliktende befaring!
  • Du forteller oss hva du ønsker, vi ser på badet ditt og sender deg raskt et forslag til pris. Det er ingen forpliktelse til å bruke våre tjenester ved befaring.
 2. Prosjektleder, fremdriftsplan og prosjektering
  • Du velger stilen, eller skreddersyr badet du ønsker. Ved hjelp fra oss og vi prosjekterer badet ditt.
  • Vi bestiller og klargjør fremdriftsplanen med din personlige prosjektleder i spissen
 3. De 4 ukene starter
  • De fire ukene der alt det spennende skjer starter da avtalen er signert og planen for ditt nye bad er satt. Fra vi trer inn på badet ditt, vil det ta fire uker, på dagen, til ditt nye bad står klart til bruk. Alt du må gjøre er å sette en stor rød sirkel rundt datoen badet ditt er ferdigstilt og glede deg med bena på bordet.
 4. Nytt bad!
  • Så er dagen her da ditt drømme bad er klart til bruk! Liker du lukten av en ny bil? Lukten av et aldri brukt, ny oppusset bad, er bedre. Men ikke ta vårt ord for det, nå kan du bekrefte dette selv!

Prosjektleder for ditt oppussings prosjekt er din kontakt person for hele prosessen. Det er Ikke 10 forskjellige folk du må ringe for forskjellige tjenester og planlegging.

En kontakt person til ditt viktige prosjekt. Prosjektleder vil være med deg fra start til slutt og svare på alle spørsmål du måtte ha.

Vi prosjekterer alle bad. Det vil si at vi planlegger hvordan badet skal bli bygd opp, hva slags leverandører som brukes, vi måler dimensjonene av badet ditt og gjør tekniske valg.

Dette gjør vi så ditt nye bad følger myndighetskrava og at oppdraget er blitt utført forskriftsmessig. Det er viktig for oss at du har all riktig dokumentasjon. Vi gir også alltid våtromsdokumentasjon med bilder.

Vi legger vekt på god planlegging for å unngå feil.

.

Prisgaranti

Noe av det verste med oppussing er når uforventa utgifter kommer etter du har satt opp budsjett. Med prisløftet vårt vil det ikke komme utgifter utenom prisen vi har gitt etter avtalen er satt. Pengene du har satt av til ditt drømmebad er satt da vi signerer avtale.

Når vi er hos deg på befaring tar vi en nøye sjekk på badet ditt og ser etter eventuelle skader. Om skader som råte, gamle avløp etc. dukker opp i demonterings fasen, vil vi måtte gi nytt pris forslag. Derfor er vi ekstra nøye med å sjekke tilstanden av ditt våtrom når vi er på befaring. Men du kan være trygg på at ingen arbeid vil bli satt i gang uten ditt klar-signal.

Tetthetsgaranti

Ved alle nyoppussede baderom tilbyr vi 12års garanti. Det vil si at om det oppstår skader som fukt og lekkasjer så fikser vi dette for deg kostnadsfritt frem til 12 år etter ferdigstilling av badet ditt. Denne garantien blir også overført til ny eier om du skulle bestemme deg for å flytte.

Leveringsgaranti

4 uker kan høres for godt ut til å være sant. Det er det ikke. Fra vi trer inn på badet ditt tar det oss 4 uker å få det ferdigstilt. Den spesifikke datoen vil bli gitt til deg i fremdriftsplanen og den kan du stole på.

Må vi kontakte håndverkere selv?

 • Vi har håndverker på teamet vårt og order alt fra rørlegger, malere, elektriker, flislegger og snekker.

Kan dere faktisk garantere ferdig bad på 4 uker?

 • Ja, det kan vi. Uavhengig av størrelse på badet, så leverer vi et nytt bad til deg på 4 uker. De fire ukene gjelder fra vi starter oppussingen.

Hva hvis en uforutsatt skade viser seg da dere begynner å rive?

 • Hvis en uforutsett skade viser seg, vil vi informere deg og muligens måtte gi deg ett nytt pristilbud. Dette avhenger av hvor stor skaden er. Vi vil aldri starte å fikse skaden uten å snakke med deg først, så du vet hva som skjer og hva det vil koste deg. Men vi strekker oss langt for å unngå overraskelser og tar en nøye sjekk av rommet før oppussingen starter.

Hvem skal jeg kontakte for fremdrifts rapport?

 • Du skal kontakte din personlige prosjektleder. Hun eller han vil ha alle svar om fremdriften av oppussingen. Du er også hjertelig velkommen til å ta en kikk på badet mens vi jobber.

Hva er et våtrom?

 • Et våtrom er et rom som har vanntilførsel og som har en sluk i gulvet. Akkurat som ditt drømmebad forhåpentligvis har.

Når kan dere begynne å renovere badet mitt?

 • Fra du ringer og vi er på befaring skal det ikke ta lang tid før oppussingen starter. Du kan forvente opp til 2 uker fra befaring til fremdriftsplanen og prosjektering er ferdig, og vi kan starte arbeidet. Denne tiden setter vi av for at du skal få akkurat det badet du ønsker deg.

Hva kundene våre sier

Tilbake til toppen