Skip to content

Skal du pusse opp badet? men får fliser i henda og vondt i ryggen bare av å tenke på det? Da er Servicefolk sin Baderoms Deal rette valget for deg. Vi tar prosessen av å pusse opp eller totalrenovere ditt bad fra å være stress til å være lekende lett.

Hva er inkludert i vår Baderoms Deal?
Med vår fullkomne Baderoms Deal får du alt du trenger til å totalrenovere badet ditt til en pris.
Inkludert:

  • Gratis/uforpliktende befaring
  • Personlig prosjektleder
  • Fremdriftsplan og prosjektering
  • Alle fagfolk som trengs for å bygge ditt drømmebad.
  • Tidsgaranti på totalrenovert bad på kun 4 uker (fra oppussingen starter)
  • 12 års garanti på nytt bad

Vi tar ansvaret for at alt på ditt bad er up-to-date og sertifisert. Du får nytt bad uten å løfte en finger.

Alt du trenger å gjøre er å velge stilen du ønsker. Dette kan være så lett som å peke på et bilde. Du kan også velge å skreddersy ditt bad om du ønsker. Alt dette hjelper vi deg med. Så er det bare a bli enig om avtale og komme i gang.

Fra avtalen, fremdriftsplan og prosjekteringen er i boks, tar det 4 uker til ditt bad er ferdigstilt og klar til bruk.

Komplett baderomspakke - 4 ukers levering - Fast pris garanti

Hvilken stil ønsker du?

Urban
Et lunt og varmt baderom med mørke armaturer og møbler. De dempede, varme gråtonene på flisene og veggene innbyr til ro og trivsel i baderommet. MIE baderomsmøbel i sort eik eller mørk grå farge gir hele rommet et mykere og moderne uttrykk.

Komplett baderomspakke 4 ukers levering Fast pris garanti Urban

Ønsker du se hvordan badet hadde blitt hos deg? Bestill kostnadsfri og uforpliktende befaring og tilbud.

Elegant
Den gjennomførte stilen med gylne armaturer og detaljer i gull kombinert med hvite rene veggfliser og sorte gulvfliser gir dette badet en tøff og elegant stil. Emil dusjløsning med gulldetaljer og 8mm glass gir rommet et moderne og stilfullt design.

Komplett baderomspakke 4 ukers levering Fast pris garanti Elegant

Ønsker du se hvordan badet hadde blitt hos deg? Bestill kostnadsfri og uforpliktende befaring og tilbud.

Nordisk
En lys, varm og tidløs stil med naturmaterialer og lyse fliser gir ditt baderom et lyst, varmt og nordisk uttrykk. Den runde vasken myker opp stilen sammen med de organiske formene på badekaret. Her får man et baderom som bidrar til en god og harmonisk start på dagen.

Komplett baderomspakke 4 ukers levering Fast pris garanti Nordisk

Ønsker du se hvordan badet hadde blitt hos deg? Bestill kostnadsfri og uforpliktende befaring og tilbud.

Klassisk
En klassisk og moderne stil med lyse marmorfliser og sorte møbler. Et tidløst rom med rene linjer på servant og badekar som gjør rommet moderne, mens flisvalget gir en elegant og kontinental opplevelse. Med sort eller mørkt tilbehør understrekes stilen ytterligere.

Komplett baderomspakke 4 ukers levering Fast pris garanti Klassisk

Ønsker du se hvordan badet hadde blitt hos deg? Bestill kostnadsfri og uforpliktende befaring og tilbud.

Harmoni
En lys, varm og tidløs stil gjør rommet lyst og luftig med en stil som passer i de fleste hjem. Her får du et tidløst baderom som gir en god start på dagen og som fungerer godt i hverdagen.

Komplett baderomspakke 4 ukers levering Fast pris garanti Harmoni

Ønsker du se hvordan badet hadde blitt hos deg? Bestill kostnadsfri og uforpliktende befaring og tilbud.

Kostnadsfri og uforpliktende befaring og tilbud

Uansett hvilken grunn du har for å ville pusse opp badet: flytting, slitasje eller fornye hjemmet ditt med nye farger eller ny stil, så er dette en prosess vi vil hjelpe deg med. Oppussing skal være spennende, ikke stressfult.

Kontakt oss i dag, så du kan få ditt drømmebad så fort som mulig.

Dette tilbyr vi:

Har du planer om å totalrenovere leiligheten din eller huset ditt? Trenger du hjelp med rehabilitering av badet eller kjøkkenet?

Servicefolk hjelper til med alle aspekter av en innvendig oppussing som malearbeid, flislegging, gulvlegging, snekkerarbeid samt rørlegger- og elektrikerarbeid. Vi fornyer vann og avløp, el-anlegg og legger skjult elektrisk anlegg, og tilbyr 1 års gratis befaring på all totalrenovering.

Med god planlegging, et solid team av håndverkere og god prosjektledelse fra start til slutt, kan vi med trygghet kunne levere godt arbeid til avtalt pris uten forsinkelser.

Behov for å pusse opp badet? Vårt team av håndverkere har lang og solid erfaring med oppussing av bad – både totalrenovering og mindre oppussingsprosjekter. Vi vet hvordan badet ditt skal tåle fuktighet, vann og andre belastninger i 30 år.

Oppussing av bad inkluderer alt fra rørlegger, flislegger, snekker, elektriker og maler til en dedikert prosjektleder (link til «Prosjektledelse» under «Om oss») som sørger for sømløs koordinering. Normalt bruker vi 4-6 uker på totalrenovering av et bad. Vi legger stor vekt på kvalitet, pålitelighet og forutsigbarhet – det vi avtaler, det leverer vi uten overraskelser.

Vi gir alltid våtromsdokumentasjon med bilder ved ferdigstillelse, for å vise at arbeidet er utført forskriftsmessig. Vi tilbyr også 12 års garanti med Ardex systemgaranti.

Er det på tide med et nytt kjøkken? Servicefolk håndterer alt i forbindelse med oppussing av kjøkken, enten det er vegger, tak, gulv eller montering av nytt kjøkken. Vi bistår med tekniske råd og ideer for kjøkkenet ditt, og har rørleggere og elektrikere som står for den tekniske installasjonen.

Kjøkkenet er det sosiale og multifunksjonelle rommet hvor venner og familien samles. Vi vet derfor hvor viktig det er å ha et kjøkken som passer alle og hjelper deg gjerne med å oppfylle kjøkkendrømmen din. Enten du skal bytte gulv, pusse opp vegger og tak, montere helt nytt kjøkken eller totalrenovere.

Vi garanterer at oppdraget utføres til avtalt tid og pris, slik at du kan slippe å bekymre deg for uventede utgifter.

Skal du pusse opp en leilighet eller trenger du hjelp med å pusse opp et helt leilighetskompleks? Servicefolk har lang erfaring med alt av innvendig oppussing og sørger for at du blir fornøyd.

Enten du ønsker totalrenovering av bad, oppussing av kjøkken, gulv- eller flislegging, malerarbeid, snekkerarbeid, rørlegger- eller elektrikerarbeid – ingen jobb er for liten eller stor.

Slik fungerer det

Hva kundene våre sier

Tilbake til toppen